Amanda Mikaelsson Hellgren

Some christmas gifts

Publicerad 2016-12-31 01:48:51 i Allmänt,

Detta måste vara den mest underbara parfym jag någonsin ägt. Det går inte ens att beskriva hur fantastiskt den doftar.
Två bas ögonskuggor från "Make up forever". Dessa är såå pigmenterade och perfekta every day skuggor.
Kit från "Glamglow" med olika ansiktsmasker. Önskade mig egentligen bara den vita burken men tydligen så var det något julerbjudande då man fick med två andra tuber för samma pris hur bra? Jag har redan hunnit testa den vita masken och den är grym. Älskar att den verkligen rengör på djupet.
En exfolierande ansiktstvätt från märket Philosophy. Jag för allt som gör huden fin och tycker att det är viktigt att man skrubbar ansiktet med en exfolierande tvätt minst en gång i veckan så att man får bort all äcklig död hud.
Dom absolut bästa läppglansen som finns på marknaden skulle jag säga. Bra pigmentering och ger verkligen läpparna ultimat glans.
Foundation stick från Make up forever. Om ni bara visste hur fin den här foundationen ser ut på huden och den fångar kameraljuset bättre än någon annan foundation jag har provat.
 
Ville visa er några av alla saker jag fick av min älskling på julafton. Älskar ju smink så jag blev överlycklig över allt!

Om

Min profilbild

Amanda Mikaelsson Hellgren

Hej! Jag heter Amanda och är 25 år. Jag är född och uppvuxen i Skellefteå men bor för tillfället i Nashville med min hockeyspelande pojkvän. I min blogg kommer ni att få läsa om min vardag här i staterna och hur det är att leva med en professionell idrottare. Mode och smink är också något som ligger mig varmt om hjärtat så det kommer att visas i bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela